Welkom bij Body & More regio Zeldert

Welkom bij Body & More regio Zeldert

Uw specialist in:


Tatoeage verwijderen, permanent ontharen met nieuwste diode laser, tandenbleken, antirimpel injecties en fillers, Miha bodytec, lymfedrainage, afvallen met voedingscoach, cavitatie/ultrasound, permanent make-up wenkbrauwen, micro needling.

Wij ontvangen u graag in onze luxe praktijk in Nijkerkerveen regio Zeldert
Eigenaar Martina en Mielo van der Meer beantwoorden graag al uw vragen. 
Belt u gerust: 033-785 10 28 tussen 9.00-21.00 uur.


Welkom bij Body & More regio Zeldert

Permanent ontharen

Welkom bij Body & More Nijkerkerveen regio Zeldert
disgusted girl looking at hair on her legs

Met zeer professionele laser apparatuur ontharen wij pijnloos definitief de plekken die u al altijd mooi glad wilde hebben*.
Weg met die geïrriteerde stoppeltjes.
Niks geen pijnlijke of gevaarlijke behandelingen maar wel een geweldig resultaat. En dat allemaal terwijl u comfortabel ligt in onze behandelstoel.


Ultrasound

Utrasound is revolutionaire en spectaculaire techniek om lastig te bestrijden vetophopingen weg te krijgen.
Resultaat is te vergelijken met een liposuctie. Iedere behandeling vermindert de omvang van het probleemgebied met gemiddeld 2 cm*.
Verminderen van cellulitis met blijvend resultaat Behandelingen zijn pijnloos en tasten de aders en spieren niet aan. Vet verlaat op een natuurlijke manier het lichaam.

Welkom bij Body & More Nijkerkerveen regio Zeldert
The girl taking measurements of her body, white studio background.

Welkom bij Body & More regio Hoogland

Miha Bodytec

Miha Bodytec

Bodytec is een full body work-out.
Veel systemen claimen een full body work-out te bieden.
Vaak wordt hiermee een oefenprogramma bedoeld met verschillende oefeningen achter elkaar die elk maar een deel van het lichaam traint. Miha Bodytec training is een korte training waarbij elke oefening elke keer het hele lichaam wordt getraind met zelfs de mogelijkheid om extra accenten te leggen waar nodig.


Permanent make-up

Permanente make-up bestaat uit het implanteren van natuurlijke pigmenten onder de oppervlakkige lagen van de huid, tussen de lederhuid en de opperhuid door middel van een kleine, steriele, micro-naald, hiermee creëer je een blijvende cosmetisch effect, een illusie of verbetering waar het haar of de kleur ontbreekt. Deze hypoallergene pigmenten zijn speciaal ontworpen voor het gezicht en bevatten geen toegevoegde geur- of verzachtende middelen.

Welkom bij Body & More Nijkerkerveen regio Zeldert

Anti rimpel injecties en fillers

Welkom bij Body & More Nijkerkerveen regio Zeldert
Woman with wrinkles on forehead shocked looking at camera with open mouth. Beauty injections on face, syringe near female face. Remove wrinkle and anti age procedure

Veel rimpels in het gelaat ontstaan door het willekeurig of onwillekeurig aanspannen van spiertjes vlak onder de huid. Dit zijn vooral de fronsrimpels op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen en (in mindere mate) de kraaienpootjes aan weerszijde van de ogen.
De anti rimpel injecties blokkeert het ‘aanspan-signaal’ tussen de zenuwtjes in de huid en de huidspieren.


Tanden bleken

Wilt u een stralend wit gebit, dan bent u bij ons op het juiste adres.
Binnen een uur heeft u weer een prachtig stralende lach*. Tandbleken doen wij professioneel volgens een bewezen veilige methode.

Welkom bij Body & More Nijkerkerveen regio Zeldert
Portrait of beautiful young woman with perfect smile. Isolated on white.

Voedingscoach

Voedingscoach

De orthomoleculaire voeding is erop gericht het lichaam zoveel mogelijk goede, nodige en nuttige voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden te geven en zo min mogelijk schadelijke stoffen zodat je lichaam het beste kan functioneren. De goede voedingsstoffen zijn de lichaamseigen stoffen: macronutrieten (eiwitten, koolhydraten en vetten) en de micronutriënten (vitamines, mineralen en spoorelementen).


Disclaimer

* Resultaten kunnen per persoon verschillen onder andere afhankelijk van leeftijd, haartype, staat van het gebit, huidtype, opbouw van de huid en inktkleur en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.