Voedingscoach

Uw voeding is uw medicijn, uw medicijn is uw voeding.
Orthomoleculair is al een moeilijk woord, maar wat betekent dit woord nu precies. Ortho is van het Griekse woord Orthos en betekent goed of gezond en moleculair heeft betrekking op onze moleculen in ons lichaam.

Afvallen en/of gezonder worden met orthomoleculaire voedingsleer Orthomoleculaire voeding is dus gezonde voeding die bijdraagt aan een goede afstemming van al onze moleculen voor een gezonder lichaam.

De orthomoleculaire voeding is erop gericht het lichaam zoveel mogelijk goede, nodige en nuttige voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden te geven en zo min mogelijk schadelijke stoffen zodat je lichaam het beste kan functioneren. De goede voedingsstoffen zijn de lichaamseigen stoffen: macronutriënten (eiwitten, koolhydraten en vetten) en de micronutriënten (vitamines, mineralen en spoorelementen).

voedingscoach

Onze voeding bepaald meer dan 50% onze gezondheid en hoe wij ons voelen!

Onze tegenwoordige levensstijl en wat we eten is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er kunnen al snel veel tekorten van de micronutriënten (vitamines, mineralen en spoorelementen) ontstaan door onderstaande factoren:

 • stress
 • het eten van bewerkte voeding en de manier waarop wij ons eten bereiden
 • tekorten van mineralen in de bodem waar onze voeding in verbouwd wordt
 • veel schadelijke stoffen in onze leefomgeving
 • chemische bestrijdingsmiddelen
 • luchtverontreiniging
 • straling
 • te weinig beweging

Dit kan tot erg veel storingen in onze stofwisseling leiden. Ons lichaam kan sommige functies niet goed meer uitvoeren en dit gaat leiden tot een verminderd lichamelijk en mentaal functioneren

Orthomoleculaire voeding klinkt veel enger dan dat het echt is. Het is eigenlijk niet meer dan de juiste normale voeding nemen. Omdat je onbewerkte en natuurlijke producten eet, gaat je lichaam gezonder worden. Een gezond lichaam is een slank lichaam. Je gaat met deze eet wijze gewicht verliezen *.
Je kunt makkelijk afvallen als je je eetgewoontes op belangrijke punten aanpast. Veel meer goede plantaardige oliën en minder of geen foute koolhydraten, behalve natuurlijk uit fruit en groenten bijvoorbeeld

Onze orthomoleculaire voedingsdeskundige gaat u helpen om op een natuurlijke en gezonde manier af te vallen. Dus zonder onnatuurlijke pillen, poeders en shakes.

voedingscoach

Orthomoleculaire voedingsadvies
Wat kan Body & More u bieden om op een natuurlijke en gezonde manier af te vallen?

U kunt kiezen uit de 3 onderstaande mogelijkheden:

1. Advies en Intake gesprek bij onze orthomoleculaire voedingsconsulent

Kosten intake en adviesgesprek € 59,- (60 minuten).

Tijdens dit gesprek worden u voedingsgewoontes bekeken en uw doelen besproken en naar aanleiding daarvan desgewenst een voedingsplan opgesteld. Geen dieet, maar een plan waar u zichzelf in kan vinden en met veel plezier kan uitvoeren.

Vervolg afspraken worden gemaakt om uw doel te behalen.

Na bevestiging van de afspraak krijgt u van ons een voedingslijst welke u gedurende een week moet invullen zodat wij een indruk krijgen wat u eetgewoontes zijn. Deze lijst s.v.p. 2 werkdagen voor de afspraak aan ons retourneren.

2. Vervolgafspraak met de voedingsconsulent € 35 (30 minuten)

(alleen voor bestaande voedingsadvies klanten)

3. Totaalpakket voedingsadvies en begeleiding

Kosten € 299 (voor 3 maanden)

Totaalpakket van voedingsadvies met 3 maanden begeleiding door onze orthomoleculaire voedingsconsulent.
Dit maakt het je een stuk makkelijker.

Het uitgebreide pakket is voor 3 maanden advies en begeleiding bestaat uit:

 • totaal 6 afspraken incl. een uitgebreid intakegesprek.
 • diverse metingen van gewicht en vetpercentage.
 • vrij e-mail en telefonische ondersteuning.
 • je leert lekker en gezond eten (geen dieet).

In 3 maanden helpen we je op weg naar je doel om lekker in je vel te zitten

Na bevestiging van de afspraak krijgt u van ons een voedingslijst welke u gedurende 1 week moet invullen zodat wij een indruk krijgen wat u eetgewoontes zijn. Deze lijst 2 werkdagen voor de afspraak aan ons retourneren.

U kunt hier deze afspraken online inplannen.

Ultrasound

Prijslijst “voedingscoach”.

Disclaimer

* Resultaten kunnen per persoon verschillen onder andere afhankelijk van leeftijd, haartype, staat van het gebit, huidtype, opbouw van de huid en inktkleur en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.