De eerste stap naar zichtbare buikspieren

Afslanken d.m.v. ultrasound is de eerste stap naar zichtbare buikspieren

Buikspieren worden pas écht goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op de betreffende lichaamszone zit. Vermindering van vet en vetophopingen zorgt ervoor dat de buikspieren beter zichtbaar worden. Na het verminderen van het overtollige buik vet kunnen de buikspieren getraind worden met buikspieroefeningen of door middel van een spierversteviging behandeling.

Wat zijn de resultaten?

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 0,5 tot 2 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling .

Zijn de resultaten van ultrasound blijvend?

Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden en indien mogelijk ook sport, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.

De eerste stap naar zichtbare buikspieren

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en kunt u in overleg een behandelplan samenstellen.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend intakegesprek inplannen of een afspraak maken? Neem contact met ons op, telefoonnummer: 033 – 7851028.Leave a Reply

Your email address will not be published.