Figuurcorrectie/ultrasound

Wilt u plaatselijk afslanken. Definitief afrekenen met probleemzones zoals een buikje, love handles, zadeltassen, vetophopingen of cellulitis? Afslanken op gebieden waar u dat wenst is vaak niet mogelijk door alleen gezonde voeding, lijnen of sport.

Liposuctie lijkt de oplossing, maar liposuctie is pijnlijk en risicovol.
U kunt beter kiezen voor vet verwijdering met figuurcorrectie/ultrasound.
Body & More biedt een doorbraak op het gebied van afslanken: laag frequent ultrasound.
Met deze methode bereikt u het effect van een reguliere liposuctie, maar zonder chirurgische ingreep *.

Maak een afspraak en kies zelf een dag en tijd die u het beste uitkomt

Ultrasound is de meest effectieve methode op het gebied van afslanken en figuurcorrectie

Ultrasound is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen *. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt ultrasound tot het beste alternatief voor liposuctie. Na slechts enkele behandelingen bereikt u het resultaat van liposuctie, zonder een pijnlijke operatie en blijvende littekens. Een ultrasound behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.

De voordelen van laag frequent ultrasound?

 • Verlies in centimeters, zonder te sporten
 • Vet definitief weg
 • Reductie van cellulitis
 • Zeer plaatselijke behandeling mogelijk
 • Meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd behandelen
 • Geen operatie, narcose of injecties
 • Geheel pijnloos

Afslanken d.m.v. ultrasound is de eerste stap naar zichtbare buikspieren

Buikspieren worden pas écht goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op de betreffende lichaamszone zit. Vermindering van vet en vetophopingen zorgt ervoor dat de buikspieren beter zichtbaar worden. Na het verminderen van het overtollige buik vet kunnen de buikspieren getraind worden met buikspieroefeningen of door middel van een spierversteviging behandeling.

Wat zijn de resultaten van de figuurcorrectie/ultrasound?

Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 0,5 tot 2 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling *.

Zijn de resultaten van ultrasound blijvend?

Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden en indien mogelijk ook sport, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.

Figuurcorrectie/ultrasound

Figuurcorrectie/ultrasound. Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en kunt u in overleg een behandelplan samenstellen.

Figuurcorrectie/ultrasound. Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en kunt u in overleg een behandelplan samenstellen.

Behandelzones

 • Taille
 • Buik
 • Dijen
 • Billen
 • Heupen
 • Benen
 • Armen

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend intakegesprek inplannen of een afspraak maken? Neem contact met ons op, telefoonnummer: 033 – 7851028.

Prijslijst “ultrasound behandelingen”.

Disclaimer

* Resultaten kunnen per persoon verschillen onder andere afhankelijk van leeftijd, haartype, staat van het gebit, huidtype, opbouw van de huid en inktkleur en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.