Permanent ontharen

Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes of heeft u altijd zo’n last van die ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen? Met de dpl laser methode behoren harsen, scheren, epileren en ontharing crèmes definitief tot het verleden! Hoe dit kan?

Met laser wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen gaan produceren.
Onze behandelingen zijn pijnloos.

Wist u dit

Gemiddelde behandeltijd (per behandeling).
Bikinilijn:            5 -10 minuten
Oksels :              5 – 7 minuten
Volledige rug:  15 – 20 minuten

Maak een afspraak en kies zelf een dag en tijd die u het beste uitkomt.

Informatie

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden *.
Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 7-15 behandelingen nodig voor een goed eindresultaat, waarbij tussen de behandelingen een periode ligt van 5 weken.
Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar 1 tot 2 onderhoudsbehandelingen.

Permanent ontharen

Waarom permanent ontharen bij Body & More

De veiligheid en effectiviteit van de dpl laser behandelingen is door de jaren heen bewezen en wordt door wetenschappers en vooraanstaande huidklinieken erkend. Door het grote oppervlak van de behandelkop, het niet hoeven gebruiken van gel en de korte flitsinterval kan met de dpl laser in vergelijking met andere IPL en Laser methoden tot wel 75% sneller en comfortabeler behandeld worden. De behandelingen met de dpl laser methode zijn door de uitmuntende koeling van het systeem vrijwel pijnloos

 • Hoge flitssnelheid is de behandeltijd met dpl laser methode is tot 75% korter in vergelijk met andere ipl-methoden *.
 • Het onprettige gevoel tijdens de behandeling wordt door de unieke koeling tot een minimum geminimaliseerd.
 • Veilig, sneller en goedkoper.
 • Veel goedkoper dan klassieke behandelingen zoals harsen, scheren of waxen.
 • Wij zijn opgeleid en gecertificeerd, wat u de zekerheid biedt dat de laser behandeling veilig, snel, efficiënt en professioneel wordt uitgevoerd.

Waarschuwing

Laat u niet verleiden door opvallend goedkope aanbieders. Deze aanbieders werken meestal met apparatuur met een laag vermogen waardoor zelfs permanente schade aan uw haar aangericht kan worden.

Vijf redenen waarom u kiest voor de dpl laser

 1. De dpl laser methode is veiliger dan de gewone laser en ipl techniek en geeft een zeer goed resultaat en zeker op de lange termijn.
 2. De dpl laser methode is pijnloos, dit in tegenstelling tot de gewone laser doordat het apparaat met zeer sterke bevries koeling werkt.
 3. De behandelaars die volgens de dpl laser methode werken zijn grondig getraind en gecertificeerd.
 4. De gecertificeerde behandelaars die volgens de dpl laser methode werken, kunnen u duidelijk en eerlijk uitleggen wat de methode voor u kan betekenen en bieden de best mogelijke nazorg.
 5. De dpl laser is apparatuur van zeer hoge kwaliteit en met een definitief resultaat.
  Let op rode, blonde en grijze zijn zeer moeilijk permanent te verwijderen.

Veiligheid

De dpl laser is met zorg vervaardigd en geproduceerd volgens zeer strenge eisen en in overeenstemming met ISO-certificering 9001:2000 en 13485:2003 en voldoet aan de hiervoor internationaal geldende voorschriften.

De dpl laser heeft een CE-markering in overeenstemming met de Europese richtlijn, verder garanderen uitgebreide technische testen en documentatie de betrouwbaarheid van elke eenheid.

De veiligheid van de dpl laser wordt gewaarborgd door het voldoen aan de bovenstaande veiligheidsnormen.

Prijslijst “permanent laser ontharen

 

Disclaimer

* Resultaten kunnen per persoon verschillen onder andere afhankelijk van leeftijd, haartype, huidtype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.