Babak Madhavian Delevar

Founder

Cosmetisch arts drs.Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden.

Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken.Tevens is dokter Babak geregistreerd opleidingsarts voor Aptos draadlift techniek in Nederland.

“Als arts kunt u van mij een eerlijk en deskundig advies verwachten. Ik vind het belangrijk om een open en eerlijke communicatie te hebben met mijn cliënten, hiermee bouw ik een langdurige relatie op. Mijn specialisatie ligt bij het optimaliseren van de huid om u een frisse jeugdigere uitstraling te geven, daarnaast ligt mijn specialisatie in vetverwijdering en body contouring.Socials