Permanent ontharen Oud

Home » Permanent ontharen Oud

Click here to change this text

Algemeen

Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes of heeft u altijd zo’n last van die ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen? Met de Dpl laser of IPL methode behoren harsen, scheren, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden! Hoe dit kan?
Met laser wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen gaan produceren.
Onze behandelingen zijn pijnloos. Grijze en blonde haren zijn ook te behandelen

Wist u dit

Gemiddelde behandeltijd (per behandeling)
Bikinilijn: 5 -10 minuten
Oksels: 5 – 7 minuten
Volledige rug: 20 -30 minuten

Maak een afspraak en kies zelf een dag en tijd die u het beste uitkomt.

Informatie

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden *.
Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een goed eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 4 en 6 weken.
Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar 1 onderhoudsbehandeling.

Video met een permanent ontharen behandeling bij Body & More Nijkerk

 

Waarom permanent ontharen bij Body & More

De veiligheid en effectiviteit van de Dpl laser of IPL behandelingen is door de jaren heen bewezen en wordt door wetenschappers en vooraanstaande huidklinieken erkend. Door het grote oppervlak van de behandelkop, het niet hoeven gebruiken van gel en de korte flitsinterval kan met de diode laser in vergelijking met andere IPL en Laser methoden tot wel 75% sneller en comfortabeler behandeld worden. De behandelingen met de diode laser methode zijn door de uitmuntende koeling van het systeem vrijwel pijnloos

  • Hoge flitssnelheid is de behandeltijd met diode laser methode is tot 75% korter in vergelijk met veel andere IPL methoden *.
  • Het onprettige gevoel tijdens de behandeling wordt door de unieke koeling tot een minimum geminimaliseerd.
  • Veilig, sneller en goedkoper
  • Veel goedkoper dan klassieke behandelingen zoals harsen, scheren of waxen
  • Wij zijn opgeleid en gecertificeerd, wat u de zekerheid biedt dat de laser behandeling veilig, snel, efficiënt en professioneel wordt uitgevoerd.

Waarschuwing

Laat u niet verleiden door opvallend goedkope aanbieders. Deze aanbieders werken meestal met apparatuur met een laag vermogen waardoor zelfs permanente schade aan uw haar aangericht kan worden.

Vijf redenen waarom u kiest voor de dpl laser voor permamant ontharen.

  1. De dpl laser methode is veiliger dan de gewone laser en IPL techniek en geeft een duidelijk beter resultaat en zeker op de lange termijn.
  2. De diode laser methode is pijnloos dit in tegenstelling tot de gewone laser doordat het apparaat met zeer sterke bevries koeling werkt.
  3. De behandelaars die volgens de diode laser methode werken zijn grondig getraind en gecertificeerd.
  4. De gecertificeerde behandelaars die volgens de diode laser methodewerken, kunnen u duidelijk en eerlijk uitleggen wat de methode voor u kan betekenen en bieden de best mogelijke nazorg.
  5. De diode laser is apparatuur van zeer hoge kwaliteit en met een definitief resultaat, welke ook nog eens donkere, grijze en blonde haren kan verwijderen.

Veiligheid

De dpl laser is met zorg vervaardigd en geproduceerd volgens zeer strenge eisen en conform ISO-certificering 9001:2000 en 13485:2003 en voldoet aan de hiervoor internationaal geldende voorschriften.

De dpl laser heeft een CE-markering conform de Europese richtlijn, verder garanderen uitgebreide technische testen en documentatie de betrouwbaarheid van elke eenheid.

De veiligheid van de diode laser wordt gewaarborgd door het voldoen aan de bovenstaande veiligheidsnormen.

Prijzen dpl laser voor permamant ontharen op aanvraag of zie onze acties.

Gereserveerde tijd voor behandeling, welke niet tenminste 24 uur van te voren
is afgezegd, wordt in rekening gebracht.

Permanent ontharen
Disclaimer

* Resultaten kunnen per persoon verschillen onder andere afhankelijk van leeftijd, haartype, staat van het gebit, huidtype, opbouw van de huid en inktkleur en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.