Permanent ontharen

Home » Projects » Permanent ontharen

Algemeen

Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes of heeft u altijd zo’n last van die ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen? Met de Dpl laser of IPL methode behoren harsen, scheren, epileren en ontharing crèmes definitief tot het verleden! Hoe dit kan? Met laser wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen gaan produceren.
De behandelingen bij Body & More zijn pijnloos. Grijze en blonde haren zijn ook te behandelen

Wist u dit

Gemiddelde behandeltijd (per behandeling)
Bikinilijn: 5 -10 minuten
Oksels: 5 – 7 minuten
Volledige rug: 20 -30 minuten

MAAK EEN AFSPRAAK EN KIES ZELF EEN DAG EN TIJD DIE U HET BESTE UITKOMT.

Informatie

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden *.
Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een goed eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 4 en 6 weken.
Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar 1 onderhoudsbehandeling.

Video met een permanent ontharen behandeling bij Body & More Nijkerk

Waarom permanent ontharen bij Body & More

De veiligheid en effectiviteit van de Dpl laser of IPL behandelingen is door de jaren heen bewezen en wordt door wetenschappers en vooraanstaande huidklinieken erkend. Door het grote oppervlak van de behandelkop, het niet hoeven gebruiken van gel en de korte flitsinterval kan met de diode laser in vergelijking met andere IPL en Laser methoden tot wel 75% sneller en comfortabeler behandeld worden. De behandelingen met de diode laser methode zijn door de uitmuntende koeling van het systeem vrijwel pijnloos

  • Hoge flitssnelheid is de behandeltijd met diode laser methode is tot 75% korter in vergelijk met veel andere IPL methoden *.
  • Het onprettige gevoel tijdens de behandeling wordt door de unieke koeling tot een minimum geminimaliseerd.
  • Veilig, sneller en goedkoper
  • Veel goedkoper dan klassieke behandelingen zoals harsen, scheren of waxen
  • Wij zijn opgeleid en gecertificeerd, wat u de zekerheid biedt dat de laser behandeling veilig, snel, efficiënt en professioneel wordt uitgevoerd.