Permanent ontharen
Benen ontharen
Permanent ontharen
Tanden bleken
Permanent ontharen
Voedingscoach begeleiding
Permanent ontharen Benen ontharen Permanent ontharen Tanden bleken Permanent ontharen Voedingscoach begeleiding Martina Skornova

Onze mailing ontvangen?

Body&More

Vrouwenweg 1d
3864 DX  Nijkerkerveen

Tel: 033 - 7851028
(tussen 9.00-21.00)
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat onze klanten zeggen

    Eyebrow

    Romana Švigostová
    I am very satisfied with my new eyebrow. Martina is professional. She advised me. It looks...
    21/10/19

    Wenkbrauwen

    Henriette
    Ben erg tevreden, super mooi gedaan. Dankjewel hiervoor. Hartelijke groet Henriette
    01/10/19

    Microblading PMU

    Cisca
    Dit is een echte aanrader dit ,vriendelijk hygiënisch gezellige babbel mijn wenkbrauwen zi...
    30/04/19

B&M reeds een bekend begrip in de regio:

Amersfoort (Vathorst), Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Voorthuizen, Barneveld, Putten, Ermelo, Harderwijk, Bunschoten, Spakenburg, Zeewolde, Eemnes, Baarn, Laren, Soest.

Gereserveerde tijd voor behandeling, welke niet tenminste 24 uur van te voren is afgezegd, wordt in rekening gebracht.

Facebook pagina van Body&More Nijkerkerveen
Martina Skornova

Om onze service en behandelingen nog beter te maken zijn wij heel erg geïnteresseerd in u mening over de behandeling en Body & More.

Voeg een bericht toe
 


H Zeeman: Cavitatie
Ik kom al bij Body & More voor de DermaOxy en Momentum, wat mij zeer goed bevalt. Martina stelde voor om ook eens kennis te maken met Cavitatie als toevoeging op mijn Momentum afslankprogramma. Met een interessante aanbieding kon ik ervaring op doen met die metalen plaatjes die de nog resterende vetrandjes zou kunnen wegnemen. Ik dacht waarom ook niet. In de professionele salon staat een indrukwekkend apparaat waarop die metalen plaatjes worden aangesloten. Je merkt er tijdens de behandeling niks van, maar na een week of twee (en veel vocht te drinken en gezond te eten) merk je aan je kleren dat het werkt. De nog resterende vetrandjes zijn inderdaad weg. En dat al na 6 keer! Dat vind ik perfect. Het werkt dus, zeker in combinatie met het Momentum afslank programma. Martina bedankt voor het advies , het is inderdaad een perfecte aanvulling en het resultaat telt.

21/10/12
Alexandra: Permanent ontharen
Ik ben begonnen met IPL behandelingen bij Body & More. Een professionele salon, waar ik voor een zeer aantrekkelijke prijs ‘een strippenkaart’ voor zes IPL behandelingen heb gekocht.. Voor de eerste behandeling wordt uitgebreid uitgelegd wat er gaat gebeuren en wordt je echt op je gemak gesteld. Geeft een prettig gevoel. Gezondheid en veiligheid gaan boven alles. De eerste drie behandelingen zijn uitgevoerd op de hoogste stand. Maar na mijn zonvakantie, was de hoogste stand iets te veel en heeft Martina de behandeling op een lager niveau uitgevoerd. Na vier behandelingen zijn de haartjes voor zo’n 80% verdwenen. Ik ben zeer tevreden. Nog twee behandelingen en dan zal ik grotendeels van die vervelende haartjes verlost zijn.

17/10/12
Harald: Afvallen Momentum
Mijn vrouw en ik waren al begonnen met Momentum bij een consultant in een andere regio, en we zijn nu bij Body & More. Reden voor ons om voor Momentum te kiezen in plaats van andere traditionele afval programma’s waren de vele positieve reacties van gebruikers en van medici; het is een onderbouwd programma met een gegarandeerd resultaat; je raakt zo’n 10% van je lichaamsgewicht kwijt in 30 dagen. In het begin is het wel even omschakelen; geen brood, pasta, rijst, aardappels, dus geen koolhydraten en ook geen zuivel. En natu***ijk ook geen alcohol. Maar dit geldt alleen voor de eerste fase / 30 dagen. En dat is goed vol te houden. Mede ondersteunt door de capsules heb je absoluut geen honger. In het receptenboekje behorende bij afslankprogramma, staan heerlijke gezonde gerechten. Het gaat er om dat je je meer bewust wordt van wat je eet. Gezond eten, is gewoon lekker eten. Ook uit eten gaan, is zelfs in de eerste fase mogelijk; je vraagt gewoon om 100 gram gegrild vlees of gegr

17/10/12
Herman van Kessel: IPL ontharen
Het begon als een geintje...ik wilde mezelf verlossen van haar! Martina kwam met het voorstel om de IPL behandeling te starten bij Body en More! Zo gezegd zo gedaan...na een uitgebreid intake gesprek waarin verteld werd wat mij allemaal te wachten ben ik begonnen met ontharen! Nu 2 behandelingen verder moet ik zeggen dat ik er zeer tevreden over bent...de haargroei is zeker al met 50% verminderd!! Overigens moet ik zeggen dat er zeer schoon gewerkt word en dat er goed geluisterd word naar de wens van de klant! Martina ga zo door...en we zien elkaar weer over 6 weken voor de volgende behandeling ;-)

12/10/12
Ellen: Spraytanning
Ben al bij diverse bedrijven geweest voor spraytanning, maar ben tot nu toe nog niet zo tevreden geweest als hier. Ondanks mijn ervaring ben ik erg goed geadviseerd Ze hebben een mooie ruime ruimte en professionele apparatuur. Het resultaat is voor mij een mooie egale bruine kleur. Ik blijf hier nog wel even bruinen. Groetjes Ellen

11/10/12
 
Powered by Phoca Guestbook
Disclaimer

* Resultaten kunnen per persoon verschillen onder andere afhankelijk van leeftijd, haartype, staat van het gebit, huidtype, opbouw van de huid en inktkleur en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.