Permanent ontharen
Benen ontharen
Permanent ontharen
Tanden bleken
Permanent ontharen
Voedingscoach begeleiding
Permanent ontharen Benen ontharen Permanent ontharen Tanden bleken Permanent ontharen Voedingscoach begeleiding Martina Skornova

Onze mailing ontvangen?

Body&More

Vrouwenweg 1d
3864 DX  Nijkerkerveen

Tel: 033 - 7851028
(tussen 9.00-21.00)
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat onze klanten zeggen

  Microblading PMU

  Cisca
  Dit is een echte aanrader dit ,vriendelijk hygiënisch gezellige babbel mijn wenkbrauwen zi...
  30/04/19

  Permanent make up

  Yvonne
  Schoon, mooi en netjes. Ze nemen de tijd voor je om alles door te spreken. Zeer profession...
  21/03/19

  Definitief ontharen

  Patricia Koning
  Zeer professioneel bedrijf waar je door uitermate vriendelijke eigenaren wordt ontvangen. ...
  21/03/19

B&M reeds een bekend begrip in de regio:

Amersfoort (Vathorst), Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Voorthuizen, Barneveld, Putten, Ermelo, Harderwijk, Bunschoten, Spakenburg, Zeewolde, Eemnes, Baarn, Laren, Soest.

Gereserveerde tijd voor behandeling, welke niet tenminste 24 uur van te voren is afgezegd, wordt in rekening gebracht.

Facebook pagina van Body&More Nijkerkerveen
Martina Skornova

Om onze service en behandelingen nog beter te maken zijn wij heel erg geïnteresseerd in u mening over de behandeling en Body & More.

Voeg een bericht toe
 


Cisca: Microblading PMU
Dit is een echte aanrader dit ,vriendelijk hygiënisch gezellige babbel mijn wenkbrauwen zien er nu al super uit nergens last van en ontzettend blij dat ik het heb laten doen.Ik kan het iedereen aanraden om hier na toe te gaan. Tot over 5 weken

30/04/19
Yvonne: Permanent make up
Schoon, mooi en netjes. Ze nemen de tijd voor je om alles door te spreken. Zeer professioneel en kundig. Ik kom hier dan ook graag al een aantal jaren. Aanraders is de bodytec. Oefeningen met extra spier stimulatie voor een gezonder en strakker lichaam. Ook de microblading wenkbrauwen, een mooi en natu***ijk resultaat inclusief nabehandeling.

21/03/19
Patricia Koning: Definitief ontharen
Zeer professioneel bedrijf waar je door uitermate vriendelijke eigenaren wordt ontvangen. Alles wordt uitgebreid met je doorgenomen zodat je precies weet waar je aan toe bent! Ik heb de kuur van definitief ontharen gedaan voor benen, oksels en bikinilijn en ben zeer tevreden met het (eind)resultaat. Kom graag terug bij Martina voor eventuele na behandeling( en gezellig praatje) om het gewenste resultaat blijvend te houden. Echte aanrader!

21/03/19
Esmé Doornekamp: Microblading PMU
Goed advies gekregen over kleur en vorm, dit naar het idee dat ik zelf ook had, dus een visie die geheel naar mijn wens (voor een natu***ijke look) was. Martina neemt de tijd, werkt precies, maakt een leuke babbel en zorgt ervoor dat je met mooie wenkbrauwen naar huis gaat. Tot volgend jaar!

27/02/19
Sanne: Wenkbrauwen
In december heb ik bij Body en More permanente wenkbrauwen laten zetten. Ik ben zeer tevreden over het resultaat hiervan. We hebben samen gekeken wat past bij mij qua vorm en kleur. En ze zijn volledig naar mijn wens gezet. Je word echt super geholpen, erg vriendelijk en professioneel. Met heel veel geduld en zorgvuldigheid. Ik heb eindelijk de wenkbrauwen die ik wilde!! En voor een zeer goede prijs, Ik kan iedereen Body en More aanraden!!!!!

22/01/19
 
Powered by Phoca Guestbook
Disclaimer

* Resultaten kunnen per persoon verschillen onder andere afhankelijk van leeftijd, haartype, staat van het gebit, huidtype, opbouw van de huid en inktkleur en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.