Afvallen met Straight away
Afvallen met Straight away
Afvallen met Straight away
Afvallen met Straight away
Afvallen met Straight away
Afvallen met Straight away
Afvallen met Straight away

Onze mailing ontvangen?

Body&More

Vrouwenweg 1d
3864 DX  Nijkerkerveen

Tel: 033 - 7851028
(tussen 9.00-21.00)
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat onze klanten zeggen

  Microblading PMU

  Cisca
  Dit is een echte aanrader dit ,vriendelijk hygiënisch gezellige babbel mijn wenkbrauwen zi...
  30/04/19

  Permanent make up

  Yvonne
  Schoon, mooi en netjes. Ze nemen de tijd voor je om alles door te spreken. Zeer profession...
  21/03/19

  Definitief ontharen

  Patricia Koning
  Zeer professioneel bedrijf waar je door uitermate vriendelijke eigenaren wordt ontvangen. ...
  21/03/19

B&M reeds een bekend begrip in de regio:

Amersfoort (Vathorst), Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Voorthuizen, Barneveld, Putten, Ermelo, Harderwijk, Bunschoten, Spakenburg, Zeewolde, Eemnes, Baarn, Laren, Soest.

Gereserveerde tijd voor behandeling, welke niet tenminste 24 uur van te voren is afgezegd, wordt in rekening gebracht.

Facebook pagina van Body&More Nijkerkerveen
Afvallen met Straight away

Weer lekker in je vel met Straight away!

Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen én op gewicht blijven? Body & More komt in een samenwerking met Straight away met een unieke aanpak die werkt, die verantwoord is en bovenal met lekkere producten!

Straight away onderscheidt zich van andere maaltijdvervangende diëten door de unieke en hoogwaardige samenstelling van de ingrediënten. De producten zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten en leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Voedingssupplementen zijn tijdens het afvallen met Straight away dus niet nodig! Dat maakt afvallen met de shakes, repen, soepen, warme maaltijden en andere maaltijdvervangers van Straight away verantwoord!

Straight away dieet zorgt voor vertverbranding

Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.
 

Stabiliseren en op gewicht blijven 

Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar dáár is onze orthomoleculaire voedingscoach voor!
Zij kent de valkuilen en behoed je daarvoor. En een belangrijke taak van onze coach is je te helpen met het stabiliseren en het aanpassen van je levensstijl, zodat je na het dieet ook op gewicht blijft.
Dit kan tot erg veel storingen in onze stofwisseling leiden. Ons lichaam kan sommige functies niet goed meer uitvoeren en dit gaat leiden tot een verminderd lichamelijk en mentaal functioneren
Orthomoleculaire voeding klinkt veel enger dan dat het echt is. Het is eigenlijk niet meer dan de juiste normale voeding nemen. Omdat je onbewerkte en natuurlijke producten eet gaat je lichaam gezonder worden. Een gezond lichaam is een slank lichaam. Je gaat met deze eetwijze gewicht verliezen *.
Je kunt makkelijk afvallen als je je eetgewoontes op belangrijke punten aanpast. Veel meer goede plantaardige oliën en minder of geen foute koolhydraten, behalve natuurlijk uit fruit en groenten bijvoorbeeld
Onze orthomoleculaire voedingsdeskundige gaat u helpen om op een natuurlijke en gezonde manier af te vallen. Dus zonder onnatuurlijke pillen, poeders en shakes.

Weer lekker in je vel in 4 stappen!

Stap 1


Maak een afspraak met onze gediplomeerde voedingscoach.
Zij begeleidt je tijdens het gehele afvalproces, maar helpt je ook na het dieet om in balans te blijven. Tijdens het dieet is de begeleiding gratis. Bij het intakegesprek bepaal je samen jouw doel. Dit intakegesprek kost eenmalig een bedrag van ongeveer € 35,-. 
Samen met jouw coach ga je aan de slag!

Stap 2

Het afslanken

Je lijf is er klaar voor en jij mentaal ook. Afhankelijk van jouw streefgewicht heb je samen met je coach bepaald welk programma je gaat volgen. Ga je 3 weken lang alleen Straight away producten eten (maak je geen zorgen, je kunt volop variëren!), of ga je de producten combineren met reguliere voeding? De coach kan goed afstemmen wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Je gaat wekelijks bij je coach langs voor een weegmoment.

Rustweek

Nu neem je een verplichte rustweek. En nee, je valt niet terug in je oude patroon, want de coach geeft je een lijst met producten die je deze week mag eten. En laat vooral die suikers staan, je lichaam kan nu prima zonder.

De weging

En, heb je je doel bereikt? Super! Heb je nog wat kilootjes te gaan, dan kun je in overleg met de coach nog een periode een programma volgen. Hoe dan ook, je kunt heel trots zijn op jezelf!

Stap 3

Stabiliseren

Je coach begeleidt je intensief en helpt je op weg met jouw nieuwe levensstijl. Het is belangrijk om na de maaltijd vervangende producten rustig over te gaan op normale voeding. Samen met je coach maak je een voedingsschema om op gewicht te blijven. Combineren van maaltijdvervangers en gewone voeding kan prima. Vervang bijvoorbeeld het ontbijt of de lunch door een shake of reep en nuttig daarnaast vooral gezond voedsel.
Plan ook gelijk nog twee weegmomenten in met je coach. Zo blijf je gemotiveerd om op gewicht te blijven!

Fantastisch, je hebt de discipline opgebracht om goed op je voeding te letten en je levensstijl aan te passen. Je hebt moeilijke momenten overwonnen. Jij straalt op het strand deze zomer, dit is de nieuwe jij!

 

Stap 4

De niewe JIJ!

Fantastisch, je hebt de discipline opgebracht om goed op je voeding te letten en je levensstijl aan te passen. Je hebt moeilijke momenten overwonnen.

Jij straalt op het strand deze zomer, dit is de nieuwe jij!
 

 

Straight away producten: